Dongguan Litian Hardware &Electrical Co.,Ltd

Образуване и отстраняване на скрепителни елементи

Време за освобождаване: 2020-06-10 11:23:39  Хитове: 12

        Като често срещана част в ежедневието, широко се използват крепежни елементи. Качеството играе ключова роля при използването на крепежни елементи. Burr ще се отрази пряко върху качеството на крепежните елементи. Как се образуват скрепителни накладки? Как да се отървете от този бур? Литиевите хардуерни крепежни елементи ви съобщават за свързаните проблеми въз основа на опита.


Какво представляват крепежните елементи?
Burr е малко нещо, но пряко влияе върху качеството на продукта, правейки добър продукт да изглежда като " дефектен продукт. " Бързовете за закопчалка са микроскопични метални частици по повърхността на крепежните елементи, които наричаме бури.


Как се образуват скрепителни накладки?
Когато по време на рязане, шлайфане, фрезоване и други подобни обработки на чипове се образува закопчалка.


Методи за отстраняване на изгаряния на крепежни елементи
За да се подобрят производителността и експлоатационният живот на закопчалката, е необходимо да се премахне накрайника на закопчалката, преди да използвате закопчалката. Крепежните елементи са често използвани части в механичното оборудване и също са важни части, така че повърхността, острият ъгъл и ръб трябва да се постигне изключително висока метална чистота. Основните начини за премахване на бурките са: традиционен механичен процес, шлайфане, полиране и други процеси с различна степен на автоматизация.


Може да се използва и химически процес за отстраняване на спукването на закопчалката, така че да се гарантира по-доброто качество на крепежния елемент, а крепежът да може да се накисва в множество контейнери на свой ред, единият от които съдържа разтвор на CULLYGRAT. Простата обработка с накисване ще премахне всички изгаряния, ще направи повърхността на детайла гладка и гладка и ще донесе безпрецедентно високо качество на потребителите. CULLYGRAT е не само екологичен, но и спестява много разходи за производство и персонал.

предишен: Какви са предпазн...

Следващия: Разлика между пло...